Marketing Journal: Mastercard obchodník roku: Skupina COOP zvítězila v kategorii Inovace roku – nová realita

Inovace roku náleží COOPu za přechod tradičního kamenného prodejce potravin na online prodej a zejména zřízení chlazených výdejních boxů, které vám uchovají čerstvý nákup po dobu 24 hodin.

O vítězi v kategorii Mastercard Inovace roku – nová realita obchodu rozhodli svým hlasováním účastníci konference Retail Summit. O vítězství se utkali ve veřejné prezentaci finalisté kategorie – skupina COOP, Rohlík.cz a se společným projektem Kaufland a Košík.cz. Vítězem se stala skupina COOP.

Zapojit se mohly jak členské firmy SOCR ČR, tak nečlenské organizace. Nominace byly předloženy hodnotitelské komisi složené z 16 zástupců institucí a organizací – Ministerstvo průmyslu a obchodu, Ministerstvo zemědělství, Ministerstvo životního prostředí, COŽP – Univerzita Karlova, INCIEN, Spotřebitelské fórum, Mastercard, Blue Events a Svaz obchodu a cestovního ruchu.

Čtěte více v článku: https://www.focus-age.cz/m-journal/aktuality/mastercard-obchodnik-roku–skupina-coop-zvitezila-v-kategorii-inovace-roku—nova-realita__s288x16225.html

Sdílejte