TZ: Spotřebitelské fórum oceňuje úpravu grafiky Centrálnímu rezervačnímu systému – Očkování proti COVID-19, ke kterému došlo v návaznosti na jeho podnět

Praha, 14.3. 2021 – Spotřebitelské fórum v souvislosti s připomínkami veřejnosti k Centrálnímu rezervačnímu systému – Očkování proti COVID-19 podalo podnět jeho správci NAKIT (Národní agentura pro komunikační a informační technologie, s.p.) a zaznamenalo, že v řádu několika hodin od podání podnětu došlo k pozitivním úpravám grafiky rezervačního systému. Nová grafická podoba dle Spotřebitelského fóra přispěje k lepší orientaci uživatelů. Stále přitom platí, že uživatelé by se měli ve vlastním zájmu se systémem pečlivě seznámit a pro přístup k rezervaci termínu očkování po obdržení PIN2 v sms využít odkaz níže na úvodní stránce pod nadpisem „REZERVACE TERMÍNU“.

Nová podoba doprovodné grafiky na úvodní stránce Centrálního rezervačního systému – Očkování proti COVID-19(převzato z https://registrace.mzcr.cz/):

Nová podoba doprovodné grafiky na stránce umožňující rezervaci termínu pro očkování, poté co uživateli přijde PIN2 v sms (převzato z https://reservatic.com/ockovani):

 

Kontakt pro novináře:

Kryštof Kruliš, Ph.D., krystof@spotrebitelskeforum.cz, +420 604 79 55 69

Sdílejte